Workshop interactiv de cuplu, îndrumat de Adela Moldovan și Raluca Anton, terapeuți IMAGO

Adela Moldovan și Raluca Anton organizează, sub egida Holo, workshop-ul interactiv dedicat cuplurilor “Primește iubirea pe care ți-o dorești” care se află la a treia ediție la Cluj-Napoca

Dinamica și perspectiva asupra relațiilor s-au schimbat, de-a lungul ultimilor 30 de ani, mai mult decât în ultimii 3000! Dacă inițial relațiile erau dictate de considerente economice și politice, transformând căsătoria într-o instituție extrem de coercitivă, acum oamenii se bucură de posibilitatea și, mai important, puterea de a-și alege partenerii. Aceasta revoluție democratică a iubirii vine la pachet cu o sumedenie de provocări:

 • Avem mai multe șanse de succes în a găsi persoana potrivită, datorită libertății de a alege, dar suntem vulnerabili și susceptibili în a greși în alegerile făcute;
 • Așteptăm mai multă dragoste, ne dorim mai multă intimitate, vrem dialog veritabil, să simțim că suntem înțeleși, acceptați pe deplin, iubiți necondiționat;
 • Independența câștigată în asumarea unei relații se poate transforma în solitudine și izolare, atunci când nevoilor noastre nu li se răspunde sau când copilul intervine în relație, transformând versiunea inițială a cuplului din 1+1 în 3, iar în unele cazuri acest 3 devenind un simplu 1 – mama, de regulă, se trezește brusc izolată de tot sistemul ei anterior, consemnată într-o relație de dependență, fizică și psihică, enormă. În plus, tatăl resimte aceasta izolare la rândul său, în fața noului parteneriat mamă – copil.

Din relațiile noastre adulte nu lipsesc niciodată experiențele noastre timpurii, dimpotrivă, ele modelează profund dialogurile noastre cu partenerul, așteptările pe care le avem la nivel emoțional în ceea ce îl privește și felul în care ne raportăm la relația pe care fie o avem deja, fie ne-o dorim.

Ca indivizi, generăm, propagăm și absorbim informații emoționale, iar acestea au o amprentă proprie în comunitățile din jurul nostru, echilibrându-le sau, dimpotrivă, slăbindu-le puterea. Echilibrul nostru emoțional, trăirile noastre romantice au o pondere semnificativă în micro-comunitățile din jurul nostru: familie, viață profesională, comunitate văzută la nivel extins. Binele unui individ înseamnă binele întregului sistem, iar noi, cei de la Holo, credem cu tărie că, schimbând un individ, putem schimba o comunitate.

Vă așteptăm în această călătorie, alături de Adela Moldovan și Raluca Anton, la finalul căreia veți dobândi cunoștințele necesare pentru a vă îngriji, prețui și valorifica relația, pentru a vă schimba perspectiva asupra ei și pentru a depăși provocările întâlnite, inerent, de-a lungul ei. Veți explora istoria emoțională ce stă în spatele dumneavoastră, a partenerului dumneavoastră și a relației pe care ați construit-o. Veți înțelege dinamica alegerilor pe care le faceți, optica ce însoțește luptele de putere dintr-o relație și veți putea transforma minusurile ce vă dor în plusuri îmbucurătoare.

Cu ajutorul dialogului IMAGO, veți putea descoperi problemele emoționale (ale dumneavoastră, ale partenerului și ale cuplului vostru), vă veți putea reconecta cu partenerul dumneavoastră și veți redobândi intimitatea de care avem, cu toții, atâta nevoie, în cadrul unui dialog profund și real.

Adela Moldovan și Raluca Anton, psihoterapeuți cu formare cognitiv comportamentală și certificați IMAGO

Psiholog Dr. Adela Moldovan – psihoterapeut cognitiv comportamental, certificat în terapie relațională Imago

 • Este psihoterapeut Imago din anul 2019;
 • Profesează în domeniul psihoterapiei de peste 13 de ani fiind psihoterapeut principal acreditat de Colegiul Psihologilor din România;
 • Este unul dintre formatorii Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie din România;
 • Participă activ la formarea de alți psihoterapeuți în terapie cognitiv comportamentală de cuplu și familie;
 • Este co-autor al unor cărți de specialitate și autor de articole științifice, dar dedicate publicului larg;
 • Susține training-uri de management al relațiilor în companii și organizații non-guvernamentale.

Psiholog Dr. Raluca Anton – psihoterapeut cognitiv comportamental, certificat în terapie relațională Imago

 • Este psihoterapeut Imago din anul 2019;
 • Profesează în domeniul psihoterapiei de peste 13 de ani fiind psihoterapeut principal acreditat de Colegiul Psihologilor din România;
 • Este unul dintre formatorii Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie din România;
 • Participă activ la formarea de alți psihoterapeuți în terapie cognitiv comportamentală de cuplu și familie;
 • Este co-autor al unor cărți de specialitate și autor de articole științifice, dar dedicate publicului larg;
 • Susține training-uri de management al relațiilor în companii și organizații non-guvernamentale.
 • Este activ implicată în promovarea psihologiei validate științific prin diverse emisiuni radio și TV.

Data:

20-21 Martie 2021

Locație:

Workshop-ul pentru cupluri va fi desfășurat în format ONLINE pe Zoom (înainte cu câteva zile de workshop participanții vor primi pe mail link-ul și detaliile de logare), într-o variantă adaptată a celui care se desfășoară în format fizic.

Agenda evenimentului:

Sâmbătă, 20 Martie 2021

08:30 – Check in și verificarea conexiunii
09:00 – 11:00 – Sesiunea 1
11:00 – 11:30 – Pauză de cafea
11:30 – 13:00 – Sesiunea 2
13:00 – 14:00 – Pauză de masă
14:00 – 16:00 – Sesiunea 3
16:00 – 16:30 – Pauză de cafea
16:30 – 18:00 – Sesiunea 4

Duminică, 21 martie 2021

08:30 – Check in și verificarea conexiunii
09:00 – 11:00 – Sesiunea 1
11:00 – 11:30 – Pauză de cafea
11:30 – 13:00 – Sesiunea 2
13:00 – 14:00 – Pauză de masă
14:00 – 16:00 – Sesiunea 3
16:00 – 16:30 – Pauză de cafea
16:30 – 18:00 – Sesiunea 4

Ce trebuie să știi despre terapia Imago:

 • Este practicată în prezent de peste 2000 de terapeuți acreditați din 35 de țări;
 • A fost fondată de către Harville Hendrix și Helen LaKelly Hunt, psihoterapeuți cu peste 40 de ani pregătire psihiatrică. La aceștia se adaugă pregătire teologică și studii la nivel academic de filosofie și psihologie, ceea ce face ca uneltele lor să aibă o interdisciplinaritate imposibil de înlocuit;
 • Cărțile scrise de către Harville și Helen, fondatorii Imago, sunt New York Times Best Sellers. Cei doi au popularizat teoriile lor relaționale chiar și la emisiuni celebre precum Oprah Show, unde au fost invitați de 17 ori.

De ce să participi la acest workshop interactiv:

 • Ai acces la o resursă internațională: acest workshop s-a ținut până acum în peste 30 de țări din întreaga lume;
 • Primești unelte pe care le poți folosi ulterior: pe lângă exercițiile care se vor desfășura în timpul workshop-ului, vei primi în format PDF pe mail o mapă de materiale pe care să le poți folosi și acasă, pentru a continua munca și pentru a putea să găsești singur soluții;
 • În cazul în care consideri că aveți nevoie de mai mult suport, puteți alege să continuați terapia alături de un specialist Imago din România;
 • Orice problemă se naște împreună cu soluția ei: Vei descoperi în cadrul workshop-ului că toate cuplurile au dificultăți similare și că de cele mai multe ori soluția se află chiar sub nasul nostru.

Îți este adresat acest workshop dacă:

 • Ești într-o relație și îți dorești să regăsești sentimentul de căldură și siguranță pe care obișnuiai să îl ai alături de partenerul tău;
 • Ești la începutul unei relații și îți dorești să pornești lucrurile într-un mod corect și onest;
 • Ai nevoie de o nouă perspectivă a comunicării în cuplu și de gestionare a conflictelor;
 • Îți dorești să descoperi dacă relația sau căsnicia în care ești poate (și vrei) să fie salvată;
 • Nu vrei să ai relația pe care au avut-o părinții tăi;
 • Îți dorești ca cei mici să învețe un model comportamental de cuplu sănătos;
 • Vrei să găsești unelte care să te ajute să construiești relația visurilor tale;
 • Ești un terapeut sau un psiholog care își dorește să afle mai multe despre acest tip de certificare.

PREȚURI ȘI BILETE

Prețul acestui workshop este 200 Euro/cuplu
Înscrieri: psylife.clinic@gmail.com

Prețul acestui workshop este unul special, valabil pentru primele ediții pe care terapeuții Imago din România le vor susține în următorii doi ani ca parte din procesul internațional de formare și certificare ca facilitator de workshop-uri Imago.

Plata se face la cursul BNR din ziua întregistrării la acest eveniment.

După înscriere, veți primi un e-mail de confirmare a rezervării locului, însă înscrierea este considerată fermă doar după achitarea taxei de participare – în maxim 4 zile lucrătoare din momentul înscrierii.

Modalități de plată: suma se achită integral.

Toate detaliile legate de plată vă vor fi furnizate pe mail, după înregistrarea la eveniment.

Pentru a vă asigura că sunteți la curent cu toate comunicările noastre, vă rugăm să vă verificați mereu și secțiunea spam din mailul dumneavoastră.

„Primește iubirea pe care ți-o dorești” este un eveniment marca Holo, numit în continuare Organizator.

Înscrierea și participarea la acest eveniment presupune acceptarea termenilor și condițiilor următoare.
Înscrierea și participarea la eveniment este complet voluntară, iar participanții acceptă termenii și condițiile prezente, sau, în caz contrar, refuză înscrierea la eveniment. Toate datele organizatorului sunt prezentate atât pe această pagină, cât și pe facturile proforme sau fiscale.

1. Taxa de participare
Toți participanții trebuie să achite taxa de participare înainte de data evenimentului.
În cazul imposibilității de participare la curs, din motive obiective sau personale, avansul achitat pentru confirmarea rezervării locului se pierde, acesta fiind nerambursabil.

2. Politica de anulare sau modificare a biletelor
În cazul în care un participant nu se prezintă la eveniment din diverse motive, suma platită pentru bilet nu este rambursabilă, pentru că biletul a fost deja alocat, iar Organizatorul a blocat locul în sală.
În cazul în care o persoană care a cumpărat un bilet nu mai poate participa, are dreptul sa ceară Organizatorului schimbarea numelui pe bilet pentru un prieten sau pentru un membru al familiei. Organizatorul poate fi notificat cu minim 1 săptămână înainte de eveniment pentru a schimba numele unui participant pe un bilet deja alocat. În ultimele 3 zile dinaintea evenimentului, Organizatorul nu își asumă răspunderea de a mai modifica numele pe bilete deja alocate.

3. Răspunderea Organizatorului
Organizatorul are obligația de a respecta legislația în vigoare.
Evenimentul este adresat tuturor celor ce sunt într-o relație și își doresc să regăsească sentimentul de căldură și siguranță de la începutul relației, celor ce vor să pornească o relație într-un mod corect și onest, celor ce au nevoie de o nouă perspectivă a comunicării în cuplu și de gestionare a conflictelor, sau celor ce vor să afle dacă relația în care sunt poate fi salvată.

Participanții poartă întreaga responsabilitate pentru modul în care înțeleg informațiile prezentate și cum decid să le aplice în contextele propriei vieți profesionale. Modul în care participanții folosesc informațiile prezentate în cadrul evenimentului nu cade în sarcina organizatorului. Participanții sunt de acord ca acesta din urmă să fie scutit de orice răspundere, în situația apariției unui prejudiciu ca urmare a utilizării informațiilor furnizate.

4. Modificări ale regulamentului

Organizatorul își rezerva dreptul de a modifica și/sau completa regulamentul, precum și dreptul de a suspenda și/sau înceta și/sau întrerupe desfășurarea formării, cu condiția înștiințării prealabile a participanților cu privire la orice modificare a unei prevederi. Orice modificări/completări aduse prevederilor acestui regulament vor fi comunicate către public prin publicarea pe site-ul Organizatorului cu cel puțin 24 de ore înainte ca acestea să devină aplicabile. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau anula formarea în situația în care intervin incidente tehnice sau de altă natură insurmontabile în perioada desfășurării formării sau înaintea începerii acestuia. Pentru aducerea la buna îndeplinire a obligațiilor organizatorului, acesta poate subcontracta servicii sau împuternici furnizori pentru derularea unor servicii sau formalități. Organizatorul nu își asumă nicio răspundere cu privire la nefuncționarea computerelor, telefoanelor sau a conexiunii la internet ale participanților. Totodată aceștia nu răspund pentru eventuale disfuncționalități ca urmare a acțiunilor unor unor terți cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai rețelelor de telecomunicații, internet sau alții asemenea.

5. Confidențialitatea datelor
Pentru participarea la eveniment, pot fi solicitate informații personale ale participanților, prin intermediul site-ului – nume, telefon, e-mail etc, cu păstrarea confidențialității respectivelor date. Utilizatorii consimt în mod expres la efectuarea eventualelor prelucrări de date cu caracter personal (conform prevederilor Legii 677/2001).

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica aspecte legate de eveniment în orice moment, precum și dreptul de a modifica Termenii și Condițiile fără notificarea participanților.