despre curs

Workshop-ul se va centra pe modelul de terapia schemelor pentru tulburările de personalitate și pentru lucrul cu adicțiile din sfera sexualității și intimității. Cursanții vor învăța cum să identifice și să diagnosticheze tulburările de intimitate și tulburările de personalitate în cadrul cărora acestea apar și, de asemenea, vor învăța tehnici de intervenție pentru lucrul terapeutic cu aceste tulburări. Vor fi prezentate intervenții specifice de terapie a schemelor pentru specificul acestor tipuri de tulburări, atât pentru lucrul individual, cât și pentru lucrul în cuplu.

structură curs

Modul 1 – Conceptualizarea bazată pe scheme și definirea tulburărilor de intimitate
Modul 2 – Tehnici specifice de lucru și particularitățile relației terapeutice în tulburările de intimitate
Modul 3 –Tehnici de lucru cu partenerii și familia în tulburările de intimitate

date module

Modul 1: 13.11.2020 –  16:00 – 19:00

Modul 2: 19.11.2020 –  16:00 – 19:00

Modul 3: 04.12.2020 –  16:00 – 18:00

preț

Costul acestui eveniment este de 750 RON.

Acest eveniment este în curs de acreditare de către Colegiul Psihologilor din România.

dată

13.11.2020

locație

Online

despre formator

Elizabeth Lacy – elizabethlacy.com – este membru deplin ISST, terapeut avansat de Schema Therapy, Supervizor/Trainer  acreditat de către Societatea Internațională de Schema Therapy. Ea integrează în lucrul său tehnici cognitiv-comportamentale și tehnici ale terapiei centrate pe emoții (EFT),  dar și elemente de mindulness. Liz are o experiență de peste 16 ani în lucrul cu adicțiile – în special cele din sfera intimității (adicție de sex, consum de pornografie etc.)

 

Număr cursanți

Număr cursanți – max. 60

Participanți eligibili – Workshop-ul se adresează în primul rând psihoterapeuților și psihologilor clinicieni interesați de lucrul cu tulburările de intimitate, mai ales așa cum se manifestă ele în cadrul tulburărilor de personalitate, în special în cadrul tulburării de personalitate narcisică.

 

Înscrieri eveniment

Înscrierile la acest eveniment se pot face parcurgând pașii din acest link.