UNDER HYPNOSIS CURS DE HIPNOZĂ ȘI HIPNOTERAPIE CU THOMAS DOWD

Un eveniment educativ și inspirațional ce îl aduce la Cluj-Napoca pe unul dintre specialiștii recunoscuți internațional în hipnoză și hipnoterapie, Dr. Thomas Dowd.

Vezi evenimentul pe Facebook

Oana este doctor în psihologie, psiholog clinician, psihoterapeut cognitiv-comportamental, cu o specializare în problemele emoționale asociate bolii și tratamentelor medicale.

Psihoterapeuții, psihologii clinicieni, dar și cei interesați de demitizarea unui capitol esențial din practica psihologică, vor avea ocazia, pe parcursul a două zile interactive, să intre în universul demonstrat științific al hipnozei, ghidați de unul dintre cele mai reprezentative nume din psihologia contemporană, specialist în hipnoterapie.

Profesorul Dr. Thomas Dowd vine la Cluj-Napoca pentru a prezenta avantajele utilizării hipnoterapiei cognitive, într-o abordare echilibrată și integrativă a psihoterapiei și hipnozei.

Evenimentul se va focaliza pe structurile detaliate și practice ce țin de utilizarea tehnicilor hipnotice în psihoterapie, precum și pe modul în care aceste tehnici pot fi aplicate în cazul tulburărilor de anxietate sau dispoziție, în schimbarea calității vieții, în reconstituirea amintirilor, în atingerea de performanțe personale și profesionale.

CINE ESTE THOMAS DOWD?

Profesor emerit al Departamentului de Științe Psihologice al Universității din Kent, Ohio, psiholog cu peste 40 de ani de experiență, actualmente președinte al Consiliului American al Psihologiei Comportamentale și Cognitive și președinte al Diviziei 30 (Hipnoza Psihologică) în cadrul Asociației Psihologice din America;

– Specialist la nivel mondial în hipnoterapie;

– Autor și co-autor a 7 cărți de specialitate dedicate psihoterapiei și hipnoterapiei, precum și al zeci de articole publicate în jurnale medicale și presă de specialitate;

– Dr. Thomas Dowd vine în România pentru a prezenta cel mai nou concept la care a lucrat în ultimii ani, o extensie a terapiei cognitiv-comportamentale, hipnoterapia cognitivă, dedicată schimbării proceselor și structurilor cognitive;

– A predat și colaborat cu școli și universități ca cea din Minnesota, Wisconsin, Virginia, Florida, Nebraska, Kent, Pennsylvania (SUA), Universitatea din Leipzig (Germania), Universitatea Babeș-Bolyai (România), Universitatea Rhodes (Africa de Sud);

– A participat și susținut seminarii și workshopuri pe întreg mapamondul – America, Anglia, Canada, România, Suedia, Estonia, Germania, Portugalia, Israel, Turcia, Spania, Italia, Elveția, România, Cehia, Africa de Sud, Brazilia, China.

DATA

26 – 27 septembrie 2017

LOCAȚIE

The Office
Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 77
Cluj-Napoca

Harta

AGENDA EVENIMENTULUI

Datorită complexității temei abordate, precum și a interesului crescând pentru domeniul hipnozei și al aplicabilității acesteia în practicile psihologice, am gândit un eveniment unic, construit sub forma a trei interacțiuni cu invitatul nostru.

CURS INTENSIV CU THOMAS DOWD

26 septembrie 2017
Maxim 70 participanți

09.00 – 09.30

Înregistrare participanți & cafea

09.30 – 11.30

Ce este hipnoza?

11.30 – 12.00

Pauză de cafea

12.00 – 13.00

Tehnici de bază în hipnoză

13.00 – 14.00

Pauză de prânz

14.00 – 16.00

Cum folosim hipnoza în lucrul cu pacienții. Despre autohipnoză

16.00 – 17.00

Demonstrații practice; sesiune de întrebări și răspunsuri

17.00 – 17.30

Networking

WORKSHOP DE PRACTICĂ INTENSIVĂ DEDICAT SPECIALIȘTILOR DIN DOMENIUL PSIHOLOGIEI

27 septembrie 2017
Maxim 40 participanți

8:30 - 9:00

Înregistrare participanți

09.00 – 11:00

Crearea unor rutine hipnotice de bază cu participanții la workshop, analizarea lor împreună cu Prof. Dr. Thomas Dowd

11:00 - 11:30

Pauză de cafea

11:30 - 13:00

Jocuri de rol conduse de invitat, în care participanții devin, succesiv, client, terapeut și observator în procesul hipnoterapeutic - partea I

13:00 - 14:00

pauza de masa*

14:00 - 15:30

Jocuri de rol conduse de invitat, în care participanții devin, succesiv, client, terapeut și observator în procesul hipnoterapeutic - partea II

PRIVATE SOIREE CU THOMAS DOWD

27 septembrie 2017
Maxim 10 participanți

19.00 – 21.00

Mint Bistro Gheorghe Șincai nr. 11, Cluj-Napoca

CE VOI AFLA ÎN CADRUL ACESTUI EVENIMENT?

– Ce este și ce nu este hipnoza;

– Cum este folosită hipnoza în procesul terapeutic;

– Inducții hipnotice de bază și demonstrații;

– Modelul cognitiv hipnoterapeutic și contribuția lui Milton H. Erickson în hipnoză;

– Cum folosim hipnoza în diverse probleme clinice: anxietate, depresie, furie, managementul durerii, renunțarea la fumat, bruxism, migrene, vină și rușine

– Cum folosim hipnoza din perspectiva psihologiei pozitive:

  • Reconstruirea / redobândirea amintirilor
  • Despre autohipnoză și cum putem să ne îmbunătățim propriile experiențe cu ajutorul hipnozei
  • Creșterea nivelului de optimism

– Analiza unor cazuri clinice model;

– Demonstrații live ale tehnicilor prezentate.

PREȚURI ȘI BILETE

Early Bird* Standard La locație 1+1 Studenți
Curs 315 RON 350 RON 380 RON 630 RON 200 RON
Workshop 180 RON 200 RON 250 RON 360 RON 150 RON
Dinner** - 100 RON - - -
Curs + Workshop 495 RON - - - -

Toate evenimentele Under Hypnosis se desfășoară în limba engleză.

După înscriere, vei primi un e-mail de confirmare a rezervării locului, însă înscrierea este considerată fermă doar dupa achitarea taxei de participare – în maxim 5 zile din momentul înscrierii.

* Biletele din această categorie pot fi achiziționate în perioada 9 – 23 august a.c.

** Prețul nu include consumația, care se achită separat la locație.

Termeni și condiții

Under Hypnosis este un eveniment marca Holo, numit în continuare Organizator.

Înscrierea și participarea la acest eveniment presupune acceptarea termenilor și condițiilor urmatoare.

Înscrierea și participarea la eveniment este complet voluntară, iar participanții acceptă termenii și condițiile prezente, sau, în caz contrar, refuză înscrierea la eveniment. Toate datele organizatorului sunt prezentate atât pe această pagină, cât și pe facturile proforme sau fiscale.

1. Taxa de participare

Toti participanții trebuie să achite taxa de participare la eveniment înainte de data evenimentului.

Este obligatoriu ca participanții să aibă cu ei biletul emis pe numele lor în urma plății, pentru a li se permite accesul în sală. Participantți pot arata confirmarea locului lor atât în format electronic (pe telefon, tabletă sau orice alt suport electronic), cât și în format tipărit.

Taxa de participare include: suport de curs / mapă de eveniment (în format digital), accesul la eveniment, și serviciul de traducere în cască (numai dacă participantul a bifat această opțiune).

2. Politica de anulare sau modificare a biletelor

În cazul în care un participant nu se prezintă la eveniment din diverse motive, suma platită pentru bilet nu este rambursabilă, pentru că biletul a fost deja alocat, iar Organizatorul a blocat locul în sală.

În cazul în care o persoană care a cumpărat un bilet nu mai poate participa, are dreptul sa ceară Organizatorului schimbarea numelui pe bilet pentru un prieten sau pentru un membru al familiei.

Organizatorul poate fi notificat cu minim 1 săptămână înainte de eveniment pentru a schimba numele unui participant pe un bilet deja alocat. În ultimele 3 zile dinaintea evenimentului, Organizatorul nu își asumă răspunderea de a mai modifica numele pe bilete deja alocate.

3. Răspunderea organizatorului

Organizatorul are obligația de a respecta legislația în vigoare.

Evenimentul este adresat tuturor specialiștilor din țară din domeniul psihologiei – psihologi clinicieni, psihoterapeuți, psihiatri, studenților sau masteranzilor ce urmăresc să cunoască cum pot folosi hipnoza în terapie, cărei categorii de pacienți i se adresează, precum și tehnici specifice de inducere a transei hipnotice, tehnici specifice de lucru în timp ce pacientul se află sub hipnoză.

Paricipanții poartă întreaga responsabilitate pentru modul în care înțeleg informațiile prezentate și cum decid să le aplice în contextele propriei vieți profesionale. Modul în care participanții folosesc informațiile prezentate în cadrul evenimentului nu cade în sarcina organizatorului. Participanții sunt de acord ca acesta din urmă să fie scutit de orice răspundere, în situația apariției unui prejudiciu ca urmare a utilizării informațiilor furnizate.

4. Confidențialitatea datelor

Pentru participarea la eveniment, pot fi solicitate informații personale ale participanților, prin intermediul site-ului – nume, telefon, e-mail etc, cu păstrarea confidențialității respectivelor date. Utilizatorii consimt în mod expres la efectuarea eventualelor prelucrări de date cu caracter personal (conform prevederilor Legii 677/2001).

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica aspecte legate de eveniment în orice moment, precum și dreptul de a modifica Termenii și Condițiile fără notificarea participanților.