Politica de confidențialitate Holo

Introducere

Informarea corectă a utilizatorilor acestui site este importantă pentru Holo, așa că vă vom explica în detaliu, mai jos, ce date colectăm, cum le folosim, în ce scop le folosim și care sunt drepturile dumneavoastră în acest context.

Când folosim expresia DATE PERSONALE vorbim despre orice informații și date despre o persoană fizică, ce poate duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Sunt incluse aici numele, orice număr de identificare, orice informații despre localizare și orice alt identificator online precum dispozitivul folosit pentru accesarea internetului, adresa IP sau informațiile obținute prin cookie-uri.

În contextul colectării și folosirii datelor dumneavoastră, am luat toate măsurile tehnice pentru ca dumneavoastră să ne oferiți acordul dumneavoastră privind folosirea datelor, în deplină cunoștință de cauză, la fiecare interacțiune pe care o aveți cu site-ul nostru.

 

PROTECTIA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ

Scopul nostru, în ce privește social media, este unul educațional, iar noile reguli de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, siguranța datelor dumneavoastră este o prioritate pentru noi și folosim aceste date pentru unicul scop de a vă oferi o experiență personalizată atât pe site-ul nostru, cât și pe platformele online (Facebook și Google) pe care ne promovăm produsele și serviciile.

CUM FOLOSIM DATELE DUMNEAVOASTRĂ

Cu acordul dumneavoastră, folosim datele voastre în funcție de natura lor. În cele ce urmează mai jos am detaliat toate tipurile de date pe care le colectăm și felul în care le folosim:

 • Adresa de email – În cazul în care ne-ați furnizat adresa de email, o vom folosi pentru a vă trimite emailuri de informare cu privire la evenimentele și serviciile noastre, dar și la articolele și resursele pe care le publicăm periodic pe acest site;
 • Prenumele și Numele – Folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primești de la noi. Folosim Mailchimp și adresele noastre de e-mail, contact@holoproject.ro și suport@holoproject.ro, pentru a comunica informațiile noi. În aceeași măsură, acolo unde e cazul, folosim aceste date pentru a încheia contractul care stabilește înregistrarea și participarea dumneavoastră la evenimentele noastre;
 • Profesia dumneavoastră – În cazul în care ne-ați furnizat funcția profesională pe care o ocupați, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care utilizatorii le primesc de la noi, trimise de pe platforma de email marketing Mailchimp;
 • Numărul de telefon – Vă folosim numărul de telefon pentru a vă putea contacta, telefonic sau prim sms, în cazul în care participați la cursurile sau evenimentele noastre. Facem asta pentru a vă informa cu privire la detalii logistice legate de eveniment, statusul înscrierii sau al plății dumneavoastră, precum și cu privire la modificările de ultim moment ce pot apărea în programul cursurilor/evenimentelor;
 • Numele companiei – În cazul în care ne-ați furnizat numele companiei pentru care lucrați sau pe care o administrați, vom folosi aceste date pentru a încheia contractul care stabilește participarea dumneavoastră sau pentru a elibera facturile aferente participării dumneavoastră la oricare dintre cursurile sau evenimentele susținute de Holo;
 • Datele de facturare – Fie că este vorba despre CNP, CUI, numărul de înregistrare la Registrul Comerțului, adresa sediului firmei, contul bancar, numele băncii, numele reprezentantului legal sau funcția reprezentantului legal, folosim aceste date pentru a încheia contractul care stabilește participarea dumneavoastră sau a unuia dintre angajații companiei, la oricare dintre cursurile și evenimentele noastre;

 

Concluzie

Holo a luat toate măsurile tehnice pentru ca datele tuturor utilizatorilor site-ului nostru să fie protejate pe parcursul interacțiunii acestora cu www.holoproject.ro. Ele ne permit să putem interacționa, colabora, sau să vă ținem la curent cu serviciile și evenimentele din agenda noastră,  de care ați putea fi interesat(ă).

 

PARTAJAREA DATELOR PERSONALE

Holo nu vinde, nu a vândut și nu nici nu va vinde niciodată datele dumneavoastră către terțe părți. Oferim servicii care se bazează pe încrederea clienților și a potențialilor clienți, iar siguranța datelor personale este esențială în acest proces.

Singura excepție de la această regulă sunt entitățile, agențiile sau furnizorii cu care colaborăm în baza unor contracte ce conțin clauze de confidențialitate, fără de care nu ne-am putea desfășura activitatea și, în cazuri excepționale și doar pe baza unor cereri oficiale, instituțiile publice care aplică legea în România.

Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terțe părți au acces, sunt agregate și anonimizate – pe baza cărora utilizatorii nu pot fi identificați.

 

MESAJELE NOASTRE DE MARKETING

În cazul în care avem acordul dumneavoastră, Holo vă va trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a vă informa despre evenimentele, cursurile sau serviciile pe care urmează să le organizăm sau pe care le promovăm, precum și despre articolele noi publicate pe www.holoproject.ro.

Dezabonare de la newsletter

Vă puteți dezabona de la newsletterul Holo în orice moment, folosind una dintre metodele următoare: prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi sau prin trimiterea unui email către noi, în care să solicitați dezabonarea.

În oricare dintre cele două situații, orice solicitare în acest sens va fi rezolvată în maxim 48 h de la primire.

Vă rugăm să ne scrieți pe contact@holoproject.ro în legătură cu orice nedumerire sau cerință legată de toate aspectele politicii noastre de confidențialitate.

ADRESAREA UTILIZATORILOR PRIN PUBLICITATE ONLINE

Desfășurăm campanii de publicitate online pentru a informa clienții noștri despre produsele și serviciile pe care le oferim și/sau despre articolele publicate pe acest site.

În acest context folosim două rețele de publicitate – Facebook și Google/DoubleClick, precum și mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor în cadrul campaniilor –  pe baza datelor demografice (sex, vârstă, repartizare geografică, proximitate), sau a intereselor – aceste informații fiind puse la dispoziția noastră de către rețelele amintite mai sus.

Reclamele noastre sunt afișate pe baza informațiilor pe care noi le avem despre utilizatorii noștri (spre exemplu, când vizitați sau vă înscrieți pe pagina unui anumit curs/eveniment de pe site-ul nostru, veți fi, probabil, identificat și expus prin Facebook sau  Google la reclamă la cursul respectiv sau la alte produse/servicii auxiliare).

 

DREPTURILE TALE IN CONTEXTUL DATELOR

Care sunt drepturile dumneavoastră în contextul colectării și prelucrării datelor?

 • Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectat și folosite datele dumneavoastră;
 • Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre dumneavoastră;
 • Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre dumneavoastră;
 • Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre dumneavoastră;
 • Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing către dumneavoastră;
 • Dreptul de a solicita trimiterea datelor dumneavoastră personale către dumneavoastră sau către un alt operator;
 • Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor dumneavoastră, către organele abilitate.

Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții.

Pentru orice întrebări în acest context, te rugăm să ne trimiteți un email pe contact@holoproject.ro