Teambuilding

Oricare dintre propunerile pe care Holo – Psihologie pentru comunitate le are în ceea ce privește training-urile de o zi pot fi transpuse în teambuilding-uri care să se desfășoare în exteriorul mediului de muncă și care să implice o componentă experiențială mai intensivă (exerciții, jocuri etc). Cu siguranță, acest aspect va duce la o mai bună înțelegere și sedimentare a informațiilor care se doresc a fi integrate mai ales că acest lucru implică și o componentă hedonică care să ducă la o mai mare flexibilitate cognitivă prin simplul fapt că participanții sunt în natură și că au posibilitatea de relaționare unii cu ceilalți dincolo de mediul profesional.

A două categorie de teambuilding-uri implică o componentă de Responsabilitate Socială (Corporate Social Responsibility – CSR). Holo crede enorm în puterea comunității și în impactul pe care oamenii aduși împreună pot să îl aibă asupra celor care au nevoie de ajutor. Astfel, ne dorim să angrenăm companiile în a face același lucru și a împărtăși același crez: cu fiecare individ schimbăm o comunitate. Inputul pe care Holo îl are pe partea de învățare și dezvoltare se păstrează și aici și va fi stabilit în funcție de nevoile pe care beneficiarul, compania le are, dar modalitatea de a obține acele rezultate va fi diferită față de training-urile/teambuilding-urile clasice.

 

Cui se adresează:
Aceste teambulding-uri se adresează echipelor care lucrează împreună și la locul de muncă dar mai ales celor care sunt în poziții de team leader sau project manageri și care sunt în poziția de a coordona echipe.

Beneficii:
Cel mai mare beneficiu al acestui program este că se externalizează mediului de muncă toate conceptele necesare pentru o mai bună muncă în echipa. Practic, vor fi abordate din perspectiva de învățarea și dezvoltare aceleași elemente ca în orice componentă de training dedicată relațiilor doar că modalitatea de abordare a acestor aspecte este una neconvențională. Iar apoi, existența componentei de CSR poate avea un impact de dezvoltare personală și interumană prin simplul fapt că participanții vor avea ca tipar mental ideea de: fiecare individ poate schimba o comunitate, iar împreună putem aduce un aport semnificativ celor din jurul nostru.

Programul:
Planul de intervenție va fi dezvoltat în funcție de nevoile pe care compania le are în ceea ce privește relațiile interumane, dificultățile care apar în aceste contexte de relaționare. Inputul de învățare și dezvoltare va fi constant monitorizat și adaptat de către specialiștii Holo în funcție de nevoile pe care echipa de lucru le are și va fi mereu calibrat cu nevoile companiei.

Grădini comune

Recondiționarea de gospodării