Rebecca Sears, formator senior al Institutului Relațional Imago International, vine pentru a treia oară la Cluj, pentru a susține unul dintre cele mai revelatoare workshop-uri, dedicate oricărei persoane ce își dorește relații profunde și pline de sens!

De-a lungul a două zile, atelierul interactiv Keeping The Love You Find va încuraja participanții, fie că sunt single sau într-o relație, să pornească într-una dintre cele mai provocatoare călătorii: cea către sine. Prin intermediul modulelor ce includ prezentări, exerciții individuale de introspecție, lucrul în grupuri mici sau perechi, precum și activități cu întregul grup, participanții vor afla cum descoperim și cum păstrăm iubirea, cum ajungem în echilibru cu propria persoană și cum ne putem încuraja sinele să exploreze dincolo de zonele sale de confort.

Deși societatea contemporană este, de departe, mult mai permisivă cu persoanele single, deși putem explora în voie opțiuni, avem acces la resurse aproape nelimitate de self-help, pot exista totuși  momente în care nu ne simțim întregi, vii, poate complet umani, decât atunci când împărțim viața, gândurile și experiențele cu cineva semnificativ. În acest context, a fi singur devine un rit de trecere către o viitoare formă de experiență și de existență, iar terapia Imago aduce plusvaloare acestei perioade prin redirecționarea perspectivei noastre spre ceea ce ne construiește, definește, animă și rănește în cadrul relațiilor pe care le avem. Acest proces, de identificare și vindecare a rănilor ce le purtăm cu noi dinspre copilărie spre viața noastră adultă, este cheia acestui workshop.

 

Pentru a ne putea bucura de relații sănătoase, mature, asumate, trebuie întâi să devenim noi înșine sănătoși, maturi și să ne asumăm propriile vulnerabilități. Fie că suntem dominați de frică, timiditate sau de experiențe anterioare dureroase sau eșuate, terapia IMAGO ne pune la îndemână instrumentele și pașii de care avem nevoie pentru a ne facilita fericirea și împlinirea individuală:

 • Educarea propriei persoane în ceea ce ține de relații;
 • Explorarea și cunoașterea propriei persoane;
 • Antrenarea și dezvoltarea abilităților relaționale;
 • Schimbarea profundă a acelor mentalități care devin obstacole în calea găsirii și păstrării iubirii.

Teoria IMAGO este concentrată profund în jurul ideii de introspecție, de vindecare a rănilor ce ajung, uneori, să ne definească, atât în relația cu noi înșine, cât și cu ceilalți. Acesta poate fi unul dintre motivele pentru care cunoaștem multe persoane care nu se află deloc într-o relație sau care, din contră, sunt într-una, dar aceasta e disfuncțională. Existența acestor răni nevindecate din trecut este și un factor ce determină relația de atașament ce o avem cu copiii noștri, ce vor împrumuta parte din aceste disfuncționalități emoționale și și le vor imprima în viitoarele lor relații. Lipsa conectării cu noi înșine, a îmbrățișării, acceptării și vindecării propriilor noastre traume reverberează, astfel, mult mai departe de propria noastră persoană, înspre comunitățile din jurul nostru.

Rebecca Sears, psihoterapeut la Imago Center, Washington DC:

 • Are peste 30 de ani de experiență în psihologie și psihoterapie;
 • Instructor și formator senior al Institutului Relațional Imago International, autor al nenumărate materiale de formare clinică avansată;
 • Votată, ani la rând, ca cel mai bun terapeut de cuplu de către Washington Magazine;
 • Specialist recunoscut internațional cu competențe în formarea și supervizarea psihoterapeuților, consilierea cuplurilor și a familiilor, gestionarea conflictelor.

Eveniment susținut de:

DATĂ

20 – 21 octombrie 2018

LOCAȚIE

Hotel Ramada 

Calea Turzii 43 49, Cluj Napoca

Harta

AGENDA EVENIMENTULUI

20 octombrie 2018

9.00 – 18.00

21 octombrie 2018

9.00 – 18.00

ÎȚI ESTE ADRESAT ACEST WORKSHOP DACĂ:

 • Vrei să afli de ce ești atras de anumite tipologii de persoane;
 • Vrei să îți dezvolți abilitățile relaționale, fie că te afli deja într-o relație semnificativă sau încă o cauți:
 • Vrei să înțelegi motivul pentru care ești pasionat/ă de unele lucruri, de ce experimentezi cu fervoare unele experiențe, în timp ce altele nu te atrag deloc, și cum ajungi să îți limitezi propria dezvoltare personală, alegând mereu să nu depășești zona de confort;
 • Ești pregătit să descoperi și să îți confrunți propriile tale vulnerabilități, pentru a-ți permite conectarea cu un eu despre care poate nu știi (încă) foarte multe lucruri;
 • Îți dorești o înțelegere mai profundă a modului în care re-creezi trecutul în relațiile tale  actuale;
 • Vrei să schimbi pattern-ul ce îți guvernează alegerea partenerilor și să trăiești asumat relații în care te implici;
 • Ești în acel moment al vieții tale în care decizi că cea mai importantă relație a ta este cea cu tine însuți / însăți și că, vindecând răni, îți oferi oportunitatea de a te putea bucura, pe deplin, de relații profunde și de conectare reală cu tine, dar și cu ceilalți;
 • Te afli într-o relație și simți că o poți duce la nivelul următor, în care comunicarea eficientă, gestionarea conflictelor și micile lupte de putere nu anulează sentimentul de siguranță și iubire pe care îl împărtășești cu partenerul tău.

 

FILOSOFIA IMAGO

Acest workshop este bazat și construit în jurul cărții Keeping The Love You Find, semnată de Harville Hendrix, fondatorul teoriei IMAGO și unul dintre cei mai prolifici autori în domeniul psihologiei relaționale, la nivel internațional. Terapia relațională IMAGO pornește de la experiențele noastre emoționale din copilărie, primii șase ani fiind vitali în portretizarea experiențelor noastre adulte. Aici putem identifica sursa personalităților anxioase, cu probleme de atașament, evitante, sau care internalizează. În conceptul IMAGO, o relație ne pune la dispoziție tot ceea ce avem nevoie cu adevărat pentru a ne vindeca, iar relația cu noi înșine, înainte de cea construită cu un partener, nu face nici ea excepție. Felul în care am filtrat la vârste mici, emoțional și social, relațiile și iubirea pot fi uneori factori de influență în calea găsirii identității noastre, blocând parțial accesul la relații profunde și asumate.

Imago este o invitație la auto-descoperire, în care relațiile nu sunt scopul, ci sunt drumul sau calea către cea mai bună variantă a noastră. În această aventură, cea mai semnificativă, profundă și intensă relație încurajată va fi cea cu noi înșine, pentru că vrem nu doar să rămânem în viață, ci să să putem exprima neîngrădit privilegiul de a ne simți, cu adevărat, vii.

PREȚURI ȘI BILETE

Special Price Early Bird Standard 1 + 1
Preț 200 EUR 220 EUR 240 EUR 450 EUR
Disponibilitate epuizate epuizate disponibile acum disponibile acum

Plata se face la cursul BNR din ziua întregistrării la acest eveniment.

După înscriere, veți primi un e-mail de confirmare a rezervării locului, însă înscrierea este considerată fermă doar după achitarea taxei de participare – în maxim 2 zile lucrătoare din momentul înscrierii.

Modalități de plată: suma se achită integral.

Toate detaliile legate de plată vă vor fi furnizate pe mail, după înregistrarea la eveniment.

Pentru a vă asigura că sunteți la curent cu toate comunicările noastre, vă rugăm să vă verificați mereu și secțiunea spam din mailul dumneavoastră.

„Keeping The Love You Find” este un eveniment marca Holo, numit în continuare Organizator.
Înscrierea și participarea la acest eveniment presupune acceptarea termenilor și condițiilor următoare:
Înscrierea și participarea la eveniment este complet voluntară, iar participanții acceptă termenii și condițiile prezente, sau, în caz contrar, refuză înscrierea la eveniment. Toate datele organizatorului sunt prezentate atât pe această pagină, cât și pe facturile proforme sau fiscale.

Taxa de participare
Toți participanții trebuie să achite taxa de participare înainte de data evenimentului.
În cazul imposibilității de participare la curs, din motive obiective sau personale, avansul achitat pentru confirmarea rezervării locului se pierde, acesta fiind nerambursabil.

Politica de anulare sau modificare a biletelor
În cazul în care un participant nu se prezintă la eveniment din diverse motive, suma platită pentru bilet nu este rambursabilă, pentru că biletul a fost deja alocat, iar Organizatorul a blocat locul în sală.
În cazul în care o persoană care a cumpărat un bilet nu mai poate participa, are dreptul sa ceară Organizatorului schimbarea numelui pe bilet pentru un prieten sau pentru un membru al familiei. Organizatorul poate fi notificat cu minim 1 săptămână înainte de eveniment pentru a schimba numele unui participant pe un bilet deja alocat. În ultimele 3 zile dinaintea evenimentului, Organizatorul nu își asumă răspunderea de a mai modifica numele pe bilete deja alocate.

Răspunderea organizatorului
Organizatorul are obligația de a respecta legislația în vigoare.

Keeping The Love You Find va încuraja participanții, fie că sunt single sau într-o relație, să pornească într-una dintre cele mai provocatoare călătorii: cea către sine. Prin intermediul modulelor ce includ prezentări, exerciții individuale de introspecție, lucrul în grupuri mici sau perechi, precum și activități cu întregul grup, participanții vor afla cum descoperim și cum păstrăm iubirea, cum ajungem în echilibru cu propria persoană și cum ne putem încuraja sinele să exploreze dincolo de zonele sale de confort. Participanții poartă întreaga responsabilitate pentru modul în care înțeleg informațiile prezentate și cum decid să le aplice în contextele propriei vieți profesionale. Modul în care participanții folosesc informațiile prezentate în cadrul evenimentului nu cade în sarcina organizatorului. Participanții sunt de acord ca acesta din urmă să fie scutit de orice răspundere, în situația apariției unui prejudiciu ca urmare a utilizării informațiilor furnizate.

Modificări ale regulamentului
Organizatorul își rezerva dreptul de a modifica și/sau completa regulamentul, precum și dreptul de a suspenda și/sau înceta și/sau întrerupe desfășurarea formării, cu condiția înștiințării prealabile a participanților cu privire la orice modificare a unei prevederi. Orice modificări/completări aduse prevederilor acestui regulament vor fi comunicate către public prin publicarea pe site-ul Organizatorului cu cel puțin 24 de ore înainte ca acestea să devină aplicabile. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau anula formarea în situația în care intervin incidente tehnice sau de altă natură insurmontabile în perioada desfășurării formării sau înaintea începerii acestuia. Pentru aducerea la buna îndeplinire a obligațiilor organizatorului, acesta poate subcontracta servicii sau împuternici furnizori pentru derularea unor servicii sau formalități. Organizatorul nu își asumă nicio răspundere cu privire la nefuncționarea computerelor, telefoanelor sau a conexiunii la internet ale participanților. Totodată aceștia nu răspund pentru eventuale disfuncționalități ca urmare a acțiunilor unor unor terți cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai rețelelor de telecomunicații, internet sau alții asemenea.

Confidențialitatea datelor
Pentru participarea la eveniment, pot fi solicitate informații personale ale participanților, prin intermediul site-ului – nume, telefon, e-mail etc, cu păstrarea confidențialității respectivelor date. Utilizatorii consimt în mod expres la efectuarea eventualelor prelucrări de date cu caracter personal (conform prevederilor Legii 677/2001).

Protecția datelor cu caracter personal
Când folosim expresia date personale vorbim despre orice informații și date despre o persoană fizică, ce poate duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Sunt incluse aici numele, orice număr de identificare, orice informații despre localizare și orice alt identificator online precum dispozitivul folosit pentru accesarea internetului, adresa IP sau informațiile obținute prin cookie-uri.
În contextul colectării și folosirii datelor dumneavoastră, am luat toate măsurile tehnice pentru ca dumneavoastră să ne oferiți acordul dumneavoastră privind folosirea datelor, în deplină cunoștință de cauză, la fiecare interacțiune pe care o aveți cu site-ul nostru.
În conformitate cu legea GDPR nr. 679/2016, vă informăm asupra tuturor acestor lucruri, asupra drepturillor dumneavoastră și vă cerem permisiunea pentru a vă păstra adresa de mail, în vederea comunicărilor viitoare.
Accesați site-ul nostru pentru a afla mai multe despre felul în care colectăm, procesăm și stocăm datele dumneavoastră.
Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica aspecte legate de eveniment în orice moment, precum și dreptul de a modifica Termenii și Condițiile fără notificarea participanților.