Terapia relațională IMAGO este unică, ea privind relațiile printr-o lentilă specială, în care fiecare partener din cuplu este încurajat să-și găsească forma întreagă de existență, prin conectarea la sine, și apoi cu celălalt membru al cuplului.

Rebecca Sears, una dintre cele mai cunoscute voci IMAGO, va susține la Cluj-Napoca un curs la nivel avansat pentru psihologii și psihoterapeuții de cuplu în formare sau foarte bine familiarizați cu teoria relațională și cu practica dialogului IMAGO.

Vezi evenimentul pe Facebook

Despre eveniment

Dacă celelalte evenimente care au adus-o pe Rebecca Sears în România până acum au fost dedicate cuplurilor, ca o entitate de sine stătătoare, cu bifurcații logice extrapolate către partenerii cuplului, și cu emfază pusă pe vindecare în relație, acest eveniment vorbește despre persoană, nu despre un plural.

Desigur, suntem interconectați în relațiile cu ceilalți, și suntem reactivi la ce vine dinspre înafară spre înăuntrul nostru. Dar suntem, în aceeași măsură, angrenați într-o unică, importantă și covârșitoare relație cu noi înșine – iar acest curs la nivel avansat se va focaliza pe felurile în care structurile noastre de apărare, de coping și de caracter îi afectează pe cei din jurul nostru.

De asemenea, psihologii și psihoterapeuții ce vor participa la acest workshop vor avea acces la instrumente cu care să îi ajute pe pacienții din terapie să devină suficient de conștienți de ei înșiși și de puternici pentru a găsi un fel echilibrat de a trăi și experimenta atât bucuriile, cât și dificultățile inerente vieții.

Citatul lui Geneen Roth surprinde cel mai bine chintesența acestui eveniment: “Scopul vieții nu este să fii fericit pentru totdeauna. Acest lucru este imposibil. Scopul este de a găsi echilibrul între durerea din trecut și promisiunea prezentului, de a fi în prezent din ce în ce mai mult timp și de a putea împărtăși tot ceea ce este cu noi, în noi, cu cei din jurul nostru “.

Dată

11 – 13 mai 2019

9.00* – 18.00

*În data de 11 mai, cursul începe la ora 10.00, urmând ca în 12 și 13 mai să înceapă la ora 9.00.

Locație

Sindicatelor nr. 7, sala 19.

Harta

Ce veți afla în cadrul acestui eveniment?

  • Veți obțineți instrumentele necesare pentru a lucra cu modele reactive, pe măsură ce acestea apar în pacienții din terapie, dar și în comportamentul propriu;
  • Cum să potențați experiența dezvoltării personale, prin legarea strategiilor de apărare în etapele de dezvoltare ale unui individ;
  • Cum să vă consolidați abilitățile personale pentru a fi din ce în ce mai mult ancorat în prezent:
  • Veți învăța și veți exersa strategii care clarifică modelele autodistructive și creează noi căi neurale, atât pentru practica terapeutică de la cabinet, cât și pentru uz personal;
  • Că sentimentul unic de ancorare în viață, în prezent și în sinele conștient poate fi un motiv de bucurie și sărbătoare personală;

Despre Rebecca Sears

  • Are peste 30 de ani de experiență în psihologie și psihoterapie;
  • Instructor și formator senior al Institutului Relațional Imago International, autor al nenumărate materiale de formare clinică avansată;
  • Votată, ani la rând, ca cel mai bun terapeut de cuplu de către Washington Magazine;
  • Specialist recunoscut internațional cu competențe în formarea și supervizarea psihoterapeuților, consilierea cuplurilor și a familiilor, gestionarea conflictelor.

PREȚURI ȘI BILETE

Preț bilet Standard
380 EUR

Plata se face la cursul BNR din ziua întregistrării la acest eveniment.

După înscriere, veți primi un e-mail de confirmare a rezervării locului, însă înscrierea este considerată fermă doar după achitarea taxei de participare – în maxim 2 zile lucrătoare din momentul înscrierii.

Modalități de plată: suma se achită integral.

Toate detaliile legate de plată vă vor fi furnizate pe mail, după înregistrarea la eveniment.

Pentru a vă asigura că sunteți la curent cu toate comunicările noastre, vă rugăm să vă verificați mereu și secțiunea spam din mailul dumneavoastră.

„Characterological Growth: The Three Day Experience” este un eveniment marca Holo, numit în continuare Organizator.
Înscrierea și participarea la acest eveniment presupune acceptarea termenilor și condițiilor următoare:
Înscrierea și participarea la eveniment este complet voluntară, iar participanții acceptă termenii și condițiile prezente, sau, în caz contrar, refuză înscrierea la eveniment. Toate datele organizatorului sunt prezentate atât pe această pagină, cât și pe facturile proforme sau fiscale.

Taxa de participare
Toți participanții trebuie să achite taxa de participare înainte de data evenimentului.
În cazul imposibilității de participare la curs, din motive obiective sau personale, avansul achitat pentru confirmarea rezervării locului se pierde, acesta fiind nerambursabil.

Politica de anulare sau modificare a biletelor
În cazul în care un participant nu se prezintă la eveniment din diverse motive, suma platită pentru bilet nu este rambursabilă, pentru că biletul a fost deja alocat, iar Organizatorul a blocat locul în sală.
În cazul în care o persoană care a cumpărat un bilet nu mai poate participa, are dreptul sa ceară Organizatorului schimbarea numelui pe bilet pentru un prieten sau pentru un membru al familiei. Organizatorul poate fi notificat cu minim 1 săptămână înainte de eveniment pentru a schimba numele unui participant pe un bilet deja alocat. În ultimele 3 zile dinaintea evenimentului, Organizatorul nu își asumă răspunderea de a mai modifica numele pe bilete deja alocate.

Răspunderea organizatorului
Organizatorul are obligația de a respecta legislația în vigoare.

Participanții poartă întreaga responsabilitate pentru modul în care înțeleg informațiile prezentate și cum decid să le aplice în contextele propriei vieți profesionale. Modul în care participanții folosesc informațiile prezentate în cadrul evenimentului nu cade în sarcina organizatorului. Participanții sunt de acord ca acesta din urmă să fie scutit de orice răspundere, în situația apariției unui prejudiciu ca urmare a utilizării informațiilor furnizate.

Modificări ale regulamentului
Organizatorul își rezerva dreptul de a modifica și/sau completa regulamentul, precum și dreptul de a suspenda și/sau înceta și/sau întrerupe desfășurarea formării, cu condiția înștiințării prealabile a participanților cu privire la orice modificare a unei prevederi. Orice modificări/completări aduse prevederilor acestui regulament vor fi comunicate către public prin publicarea pe site-ul Organizatorului cu cel puțin 24 de ore înainte ca acestea să devină aplicabile. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau anula formarea în situația în care intervin incidente tehnice sau de altă natură insurmontabile în perioada desfășurării formării sau înaintea începerii acestuia. Pentru aducerea la buna îndeplinire a obligațiilor organizatorului, acesta poate subcontracta servicii sau împuternici furnizori pentru derularea unor servicii sau formalități. Organizatorul nu își asumă nicio răspundere cu privire la nefuncționarea computerelor, telefoanelor sau a conexiunii la internet ale participanților. Totodată aceștia nu răspund pentru eventuale disfuncționalități ca urmare a acțiunilor unor unor terți cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai rețelelor de telecomunicații, internet sau alții asemenea.

Confidențialitatea datelor
Pentru participarea la eveniment, pot fi solicitate informații personale ale participanților, prin intermediul site-ului – nume, telefon, e-mail etc, cu păstrarea confidențialității respectivelor date. Utilizatorii consimt în mod expres la efectuarea eventualelor prelucrări de date cu caracter personal (conform prevederilor Legii 677/2001).

Protecția datelor cu caracter personal
Când folosim expresia date personale vorbim despre orice informații și date despre o persoană fizică, ce poate duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Sunt incluse aici numele, orice număr de identificare, orice informații despre localizare și orice alt identificator online precum dispozitivul folosit pentru accesarea internetului, adresa IP sau informațiile obținute prin cookie-uri.
În contextul colectării și folosirii datelor dumneavoastră, am luat toate măsurile tehnice pentru ca dumneavoastră să ne oferiți acordul dumneavoastră privind folosirea datelor, în deplină cunoștință de cauză, la fiecare interacțiune pe care o aveți cu site-ul nostru.
În conformitate cu legea GDPR nr. 679/2016, vă informăm asupra tuturor acestor lucruri, asupra drepturillor dumneavoastră și vă cerem permisiunea pentru a vă păstra adresa de mail, în vederea comunicărilor viitoare.
Accesați site-ul nostru pentru a afla mai multe despre felul în care colectăm, procesăm și stocăm datele dumneavoastră.
Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica aspecte legate de eveniment în orice moment, precum și dreptul de a modifica Termenii și Condițiile fără notificarea participanților.


Sunt de acord cu termenii și condițiile
termenii și condiții
Vreau să fac parte din comunitatea Holo în continuare!