Pentru Corporații

Toate propunerile noastre de training și teambuilding presupun o componentă de evaluare inițială ce asigură particularizarea ofertei noastre. Vă oferim astfel servicii targetate și adaptate perfect nevoilor companiei dumneavoastră.

Credem că a învăța este un proces continuu, nu doar un moment suspendat în timp. De aceea, informațiile oferite de noi au o componentă solidă atât pre, dar și post training-ul propriu-zis. Toate programele oferite de noi au conținut relevant, și cu aplicabilitate imediată, ancorat în realitatea zilelor noastre, documentat și validat științific.

Pentru ca programul nostru de intervenție să fie eficient folosim pe parcursul tuturor întâlnirilor exerciții, jocuri de rol și tehnici care implică construirea de experiențe în ceea ce îi privește pe cei cu care vom interacționa.

Noi credem că nu doar informația contează, ci și cel ce o aduce și o prezintă. Toți trainerii noștri au aptitudini de comunicare excelente și sunt psihologi cu mulți ani de practică atât în ceea ce privește intervențiile de grup, dar și în ceea ce privește intervențiile individuale. Vor putea împărtăși orice aspect al informației din cursurile noastre într-un mod pe care îl puteți înțelege, indiferent de nivelul dvs. de experiență. Și cel mai important, vor avea o cunoaștere deplină a oricărui subiect abordat în interacțiunile cu angajații și colegii dumneavoastră.

Economie comportamentală

Public speaking

Arhitectura relațiilor

Introducere în neuroștiințe

Inteligență emoțională

Mindfulness

Grădini comune

Recondiționarea de gospodării